EN HERLIG AFTEN I SMUKKE OMGIVELSER

GUEST BLOGGER // MATHILDE PHOTOGRAPHY

mathilde

Hej piger! Jeg har i dag overtaget Sheilas blog, for at lave et indlæg om min forkærlighed for fotografi. Jeg tager primært portrætter, men laver også kunstfotografi og lidt mode. Jeg arbejder kun med naturligt lys, og alle mine modeller er helt almindelige mennesker, da jeg elsker at arbejde med mennesker, der er helt sig selv.

1 2

Som I kan se på mine billeder, arbejder jeg ofte i forskellige temaer. De har ofte en melankolsk stemning, er fyldt med blomster, eller foregår i et andet “univers” hvor beskueren kan lave sin helt egen historie, ud fra billedet. Jeg elsker at have så mange forskellige mennesker som overhovedet muligt ind foran mit kamera, men har en forkærlighed for stort hår, smukke øjne, og det uskyldige udtryk.

Jeg arbejder ikke med studie, flash, eller andet stort udstyr – og det hele foregår ofte i min lejlighed. Min baggrund er en bordplade, placeret på to stole – og de forskellige baggrundsfarver laver jeg af lagner, tæpper, eller andet stof jeg synes er spændende…

3

Min bedste veninde Anja Drachmann laver make up, mens jeg sætter hår. Det hele er meget stille og roligt – ofte over en masse kaffe, snak, og hygge. Jeg elsker at holde det hele så simpelt som overhovedet muligt, for ud over at få gode billeder, vil jeg også gerne give en god oplevelse til dem der er på besøg.

Jeg kommer nok aldrig til at arbejde med fotografering på fuldtid, da jeg simpelthen elsker det så meget, at jeg er bange for at gøre det til et arbejde, istedet for en passion. Jeg ved aldrig hvad jeg vil lave når min model kommer, det hele er meget spontant, så jeg ved aldrig hvad der kommer ud af dagen, når jeg tager mit kamera frem…

4 5

Jeg håber at i fandt det interessant, og hvis i gerne vil se mere, er i altid velkommen til at besøge min instagram og Facebook side Mathilde Photography. Jeg svarer gerne på spørgsmål, så i kan bare skrive løs til mig derinde 😀

Kram, Mathilde Vesterherup

Love S

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HERLIG AFTEN I SMUKKE OMGIVELSER