EN HERLIG AFTEN I SMUKKE OMGIVELSER

SHOULD I GET A TATTOO?

0 1 2 3 4 5

Heeey girls. Jeg er blevet helt tattoo-addicted her på det sidste og har fundet utallige inspirations billeder som skulle hjælpe mig til at vælge den helt perfekte tatovering!

Jeg vil først have en når jeg bliver 18. Godt og vel er det først i marts, men så har jeg jo god tid til at tænke indtil da. En tatovering for mig, skal være meget personlig. Den skal indeholde kærlighed, venskab, familie og noget ala travelling/experience/adventures. Da det er en stor passion for mig at rejse rundt (min drøm).

De overnævnte ting er meget betydningsfulde for mig, og derfor er jeg rimelig lost i hvad det kunne være for en tatovering der passer dertil. Jeg siger ikke at jeg kun skal have én, men til at starte med, bliver det en mindre og mere simpel tatovering, som virkelig skal gennemtænkes og overvejes tusind gange før jeg får den.. jeg vil helst ikke ende i den situation at jeg vil fortryde.

Jeg har altid ville have en tekst et sted på kroppen, men kan ikke beslutte hvad der skal stå. Der er så mange citater, men det skal passe til mig og mine behov, så jeg ved slet ikke hvor jeg skal kigge. Hvis i selv har nogle billeder der minder om disse/passer til mine krav, må i meget gerne smide en kommentar. Hvad er jeres favorit? 😀

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN HERLIG AFTEN I SMUKKE OMGIVELSER