THE INTERNATIONAL MARKET

BLIV KLAR TIL SKOLESTART

1 (2)

Som sagt starter jeg på stx efter sommer. Hvad dælen skal man vælge som skoletaske? Sommerferien runder snart af og så skal vi være klar til 3 nye år (for andre, bare endnu et år). Jeg nægter at slæbe min Fjällräven med, den bruges kun til rejsetaske og udflugter. Det er rigtig vigtigt at finde den helt perfekte skoletaske der passer helt perfekt til dig og dit behov. Her får i nogle ideer!

2 (2) 31.her / 2. her / 3. her

Det er nemt at vælge en enkel taske, som alle normalt bruger. De tre jeg har valgt her er nemme og stilrene. Jeg har undladt at tage DAY tasken med, da den er så wanted i øjeblikket, jeg ønsker mere at maan går lidt i mod strømmen, og vælger noget andet.

4 51. her / 2. her /3. her

Mange fortrækker en flot og stor rygsæk. Der er plads til det hele, der er mange rum og de er også populære. Nogen er mere kreative og farverige end andre.

6 71. her / 2. her / 3. her

Klassiske tasker er to die for! En skoletaske kan sagtens være klassisk, disse tre er ikke ens men super lækre. De er ret prisvenlige, og virker til at være rigtig rummelige; hvilket altid er en god ting! Jeg crusher virkelig på nr. 2, som lige er mig, den er dyb så der er massere af plads, og det gør ikke noget at den skal hænge på armen.

8 91. her /2. her /3. her

De her tre tasker giver et eksklusivt look til enhver stil. Jeg gik slet ikke med en rygsæt eller ordentlig skoletaske hele sidste år, jeg tog håndtasken, og jeg må indrømme, selvom det passer til ethvert outfit, så er det hårdt i længden at have så mange bøger på armen. Min skulder kunne i hvert fald ikke rigtig holde til det. Så vælg med omtanke! Nr. 3 er nok lidt for lille som en skoletaske, men jeg kunne alligevel ikke lade være med at tage den med.

Håber i kunne lide indlægget. I må meget gerne give respons hvis I synes jeg skulle lave flere af den slags. Hvad siger i til et indlæg med første skoledags outfits osv?

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE INTERNATIONAL MARKET