SHOPPING I ODENSE

SLAP DOG AF, JOE AND THE JUICE

joe

Hej søde læsere. Jeg har en lille ”oplevelse” som jeg lige ville dele med jer om Joe and the Juice.  Igår var mig og min søster en tur inde på deres café i Odense for at låne deres toilet. Vi går derind og det skal lige siges at der ingen kunder er, udover et par piger der sidder udenfor. Der er dog tre medarbejdere der står bag disken. Vi når ikke at komme inden for døren inden de i kor siger ”Heejj piger!” rigtig charmerende, ikke! Vi går mod toilettet, idet en -eller to af dem råber: ”VILD RØV, VILD RØV, VILD RØV!” – mig og min søster fortsætter bare uden at reagere, men undrer os derefter rigtig meget over hvad der lige skete.. Da vi så går ud, hænger en af fyrene nærmest hen over disken og siger sådan ”Heyy” da jeg kommer forbi.

Er det bare mig, eller er det virkelig ubehøvlet og uhøfligt at råbe sådan? Jeg kan da lige se at jeg rent faktisk var kommet for at købe noget haha, så havde det da været en akavet og pinlig oplevelse?? Jeg kunne ikke komme hurtigt nok ud derfra igen. Må indrømme jeg var lidt forbavset, og jeg er normalt ikke kritisk overfor sådan noget. Jeg kunne vel bare have taget det som et kompliment. Eller hvad?

Jovist er de da nogle flotte fyre og deres cafe er uden tvivl et hit. Blandt PIGER især. Jeg vil vædde med, at størstedelen af kunderne kun tager derind på grund af det flotte personale, og vi kan ikke komme uden om, at det har jeg selv gjort, trods deres ellers rimelig pricey mad og drikke haha! Der er gang i den derinde, det er en stilet cafe. Men jeg bryder mig altså ikke om den måde de flirter med hver eneste pige der kommer derind. Selvom det er lige hvad der skal til for at lokke dem selvfølgelig.

Behold jeres udseende, søde smil og gode drikke. Men den flirten og skrålen, kan i godt pakke laaangt væk til en bytur senere! Hvad er jeres mening om Joe’s? Har i oplevet noget lignende, eller andre ting?

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOPPING I ODENSE