FORKÆL DIN MOR PÅ MORS DAG

SHOPPING I ODENSE

IMG_8073IMG_8077IMG_8081IMG_8078IMG_8079

Så er jeg landet i sofaen efter en lang dag i Odense med en del shopping og ømme ben. Vi fik buffet på ”Mastercheff Grillen”, som jeg på ingen måder er begejstret over. For det første var der slet ikke fyldt op på buffeen og der var ikke noget bestik klar til os,  salatbaren var virkelig tam.. sidst men ikke mindst, var noget af maden kold. Udover deres buffet så, så deres retter ellers meget gode ud. Især deres økologiske jordbær saft. Kan godt mærke det er lang tid siden jeg har været ude og bruge penge. Jeg er på samme tid så ærgerlig over at Zara ikke ligger i Aalborg, den butik er jo intet mindre end fantastisk og jeg var ved at købe mig fattig derinde.. Men nu skal jeg jo også huske at spare lidt til Sverige. Resten af aftenen står bare på familiehygge og spil, vi har spillet Bezzer Wizzer og Trivial Pursuit hver aften. Det er rigtig sommerhushygge.

God onsdag aften til jer!

Love S

2 kommentarer

 • Sara

  Hej..
  Kunne du ikke lave et indlæg hvor du “præsentere” din familie? Vil utrolig gerne høre lidt mere personligt..
  Sara

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • sheila

   Hej Sara. Jeg vil gerne holde min familie lidt i baggrunden af min blog, men i skal nok komme til at høre mere om dem 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORKÆL DIN MOR PÅ MORS DAG