''Italy, I thought of you this morning''

MY WEEK IN TURKEY – ALANYA

PicMonkey CollageOne week, became a new chapter in my life.

Hej sweeties. Så er jeg her igen, efter en uforglemmelig rejse til Alanya, derefter karneval og min mors fødselsdag.. og jeg nåede det hele!

Her er lidt billeder fra ferien, og som i nok kan se, var det min første ferie hvor jeg rejste uden forældre. Det var lidt underligt at der ikke var nogen man kunne komme til, hvis man havde brug for hjælp. Istedet for måtte min veninde og jeg,  klare det hele på egen hånd. Vi var enige om det meste, vi planlagde vores uge så vi fik noget ud af alle dage og kunne opleve noget mens vi var dernede. Så sove længe var der ikke tid til!

Jeg har lært utrolig meget bare på denne ene uge. Jeg har lært hvor langt min tålmodighed rækker, og samtidig blevet mere ansvarsbevidst. Det er gået op for mig hvor vigtigt det er, at stå på egne ben og overskride ens grænser engang imellem. Ikke på en dårlig måde. Men turde at gå imod nye udfordringer og sige ja til ting, man måske burde sige nej til, bare fordi man er nysgerrig.

Inden vi nåede at se os om, sad vi allerede i flyet, på vej hjem til lille Danmark. Ugen gik så hurtigt, og jeg kan ikke vente med at skulle ud og rejse igen.

Hvis i selv sidder og overvejer at skulle rejse, enten alene eller med en veninde, er det bare at springe ud i det. Personligt synes jeg i første omgang at man skulle vælge et turistmål, hvor der også er en guide og en masse andre mennesker man kan kommunikere med, så man ikke føler sig helt fortabt. Evt. kunne man søge hjemmefra på områder og hoteller, og så tjekke hvad folk synes om det hotel du/i har valgt. Og så kan det ALTID betale sig med all inclusive. Derefter kan i planlægge hvad i kunne tænke jer at se, og hvad der ligger i nærheden af jer. Bare nogle fif.

//to travel is to live.
And the world is a book,
those who do not travel, read only one page.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

''Italy, I thought of you this morning''