LATE NIGHT THOUGHTS

”Italy, I thought of you this morning”

DSCN1654 Italien 2 243-horz tomcollage DSCN1672 Italien 2 219-horz
Italy and Roma / All pics taken by me

Hej søde læsere.
Jeg faldt over en gammel sang i morges, som med det samme kom til at minde mig om min tur til Italien i 2012. Efter min far reddede min gamle computer som var helt smadret, fik jeg de her billeder fra min rejse tilbage. Jeg ved godt, at det er lang tid siden jeg var afsted og alt sådan noget, men jeg fik alligevel lyst til at dele de her billeder med jer. Jeg var på en sprogrejse med en ungdomsklub i sommerferien, hvor vi var ude og opleve en masse. Vi boede i 2 forskellige byer, en af dem var Rom. Det er en så hyggelig by, som jeg længdes efter at komme tilbage til! og deres mad er intet mindre end fantastisk…

Italy is always a good idea!
Love S

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LATE NIGHT THOUGHTS