FORKÆL DIN MOR PÅ MORS DAG

LATE NIGHT THOUGHTS

11195305_10204809430459184_2110971952_n

Nogen gange savner jeg de gamle dage. Jeg savner de mennesker der kom ind i mit liv, og gik. Dem der gjorde et indtryk uden selv, at vide det. Hvis det ikke er nogen der er her mere, er jeg bare glad for de har været her. Det handler ikke om at skabe det ”perfekte liv’‘. Find nogen der er interesseret i dig, nogen der bliver hos dig. Nogen der giver noget igen. Find nogen der synes du er sjov, uden du selv ved det. Nogen der beundre selv dine små fejl. Sidder du fast, så husk at flammer brænder ud. Der er intet der vare forevigt, heller ikke for os der inderligt ønsker det.

Nogengange hader vi os selv, for de følelser vi ignorere. Måske er det problemet, vi lytter ikke til os selv. Jeg tror på, at vi er lige præcis, den person vi skal være på alle tidspunkter og på alle måder. Vi skal selv ud og kæmpe for det vi vil opnå. Tålmodighed beskytter hjertet.

Der er dage hvor man bare giver op. Giver op på kærlighed, livet og skole. Selv ens drømme. Tingen er bare.. at det er ikke tilladt at give op. Du er blevet givet et liv, som du skal leve. Livet virker måske ikke altid som det skal, men der er ingen grund til at give op. Du er her af en grund og en dag når du ikke forventer det, vil du pludselig indse hvorfor.

Husk på alt det gode i dit liv hver dag. Værdsæt selv de små ting.
Husk at man ikke kan være god til det hele, det er der ingen der er.
– Hvad det betyder det ikke for dig, at kunne få din mor til at smile?
Hvordan din familie holder af dig mere end noget andet. Hvordan mennesker er villige til at ændre sig, for din skyld. Hvordan du lære af dine fejl.
Hvor mange hjerter der bliver knust gennem tiden, måske også dit eget.
Hvordan vi bliver en del af teksten i en sang og der beskriver vores liv.
Hvordan vi er oppe hele nætter og fortryder det næste morgen.
Hvordan hver dag er til, for at kunne gøre alting anderledes.

//Just remember

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORKÆL DIN MOR PÅ MORS DAG