BLIV SOMMERKLAR MED NELLY

KAMPEN OM AT BLIVE EN ANERKENDT BLOGGER

11083797_789092331140219_4251018783212679634_o

Brønderslev et er nok ikke den største event by der findes og her sker knap så meget. Det er en hyggelig by, med massere af søde mennesker. Der er meget byggeri, i håb om at forbedre og gøre byen mere attraktiv. Men det er svært at gøre sig bemærket. Der er ikke alle der kender dig, og pludselig invitere du hele byen til at synes godt om din side, for nu skal de følge med i lige præcis dit liv! Før jeg tog beslutningen om at blogge, brugte jeg evigheder på at tænke. ”Er det her nu en god ide?”. Min største frygt var at jeg ikke ville blive taget alvorligt, eller bakke ud igen efter en måned.

Der forekommer ofte mange misforståelser om blogs. Man kan hurtigt komme til at fremstå selvglad eller arrogant. For det første skjuler jeg ikke at jeg godt kan lide at tage billeder af mig selv, ellers ville jeg lyve. Man er ikke nødvendigvis klog fordi man reklamere om en ny creme, vi giver bare gode råd. som alle og enhver kan læse sig frem til på nettet. En blogger er ikke arrogant, derimod langt fra. Man skal være imødekommende og åben for at møde nye mennesker og tage imod nye udfordringer hele tiden.

Jeg har fundet helt nye sider af mig selv, efter jeg begyndte at blogge. Jeg forstår mig selv, på baggrund af den respons jeg får fra andre. Det hele går ud på at lære og udvikle sig. Jeg har dog ingen intentioner om at skulle blogge om gamle sår og skrøbeligheder. Jeg mener bare at jeg værdsætter mig selv og det liv jeg vælger at gå efter. Det er svært at finde på ideer til indlæg hele tiden og lave noget der skiller sig ud fra alle andres. Den livsstil er en tidsstjæler, du er på hele tiden, og du kan altså ikke bare smide mobilen fra dig. Der skal tages billeder af det seneste restaurant besøg, sidste fest og hvad du lavede søndag aften. Det hele skal online så dine følgere kan se med.

Mit formål med det her indlæg, er en lille reminder om hvor jeg kommer fra.. og hvad jeg vil opnå, med støtten og opbakningen fra familien og vennerne. Så stay tuned, haha.

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLIV SOMMERKLAR MED NELLY