BLIV SOMMERKLAR MED NELLY

Ugen der gik

IMG_6175

Så gik den uge næsten også… der sker så meget for tiden, både godt og skidt. I får det gode først, haha! og så kan i sunde jer sammen med mig bagefter.
Jeg har været så heldig at åbne min egen webshop i samarbejde med Zircles, hvor jeg sælger en masse lækre produkter. Lige fra bolig og mode til noget helt tredje. I kan tage et kig og tilmelde jer mit nyhedsbrev lige her.
Den anden gode ting er, at der nu er 15 dage tilbage, før jeg tager et smut syd på med min skønne veninde! Det bliver SÅ tiltrængt efter prøverne, og bare i det hele taget!

Og så til den dårlige… Mit kamera er ødelagt. JA du hørte rigtigt.. Det er grunden til de manglende indlæg her på bloggen. Det har været svært lige at finde på noget optimalt.. jeg havde en masse planer.. og så en dag, så vil det bare ingenting. Nu skal jeg spare op til et nyt, og så må jeg nøjes med min mobil/iPad så længe! Øv

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLIV SOMMERKLAR MED NELLY