Give-Away & smykkeaften

Bedroom inspiration

PicMonkey Collage2

PicMonkey CollagePicMonkey Collage3

Nu må du ikke ligge søvnløs længere, over et soveværelse du er helt vild med og måske går og drømmer om. Her finder du et par ideer til dit værelse eller din (seng) i hvert fald. Jeg går og overvejer at rykke om på mine værelser konstant, men det er lige med at finde tålmodigheden og så mangler der altså bare liige et eller andet, hver gang! Det er klart det sted i huset, som er det aller mest personlige. Jeg har længe ville have sengen længere ned mod gulvet, så jeg bare sover på en madras. Man kan som sagt, hvilket du kan se på det sidste billede, tage madrassen ovenpå en masse paller. Der er et eller andet fedt over at den ikke er særlig langt fra jorden synes jeg. Jeg er altid kommet fra det igen, fordi jeg har en eller anden ide om at man ville blive ekstremt træt af det.. og doven på samme tid. Men det skal vel prøves på et tidspunkt.

God aften til jer!

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give-Away & smykkeaften