Outfit of the day

SUMMER FEELINGS

IMG_7187-horzIMG_7175-horzIMG_7182-horz
Solbriller & Top fra H&M / Cowboy jeans fra LEVIS

Jeg har ventet på denne dag, lige siden sidste sommer.. 20 grader er jo ikke noget at klage over. Lige nu er der ikke noget jeg ser mere frem til, end endnu mere sol, sommer, strand og lange lune aftener! Og det varer ikke længe for jeg smutter på ferie med en skøn veninde til maj. Kan det blive bedre? Jeg håber i har nydt denne dag lige så meget som jeg.

Godaften mandag, og hej til en ny skøn uge

Love S

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day