Give-Away & smykkeaften

Outfit of the day

IMG_7120 IMG_7161 IMG_7136-tile IMG_7162-tileSkjorte fra Vero Moda / Tiger Sweatshirt & Solbriller fra H&M / Leggings fra Sparkz / Sneaks fra Reebok

Hvor er det bare dejligt at se, at der er utrolig mange der har deltaget i min aller første Give Away! det varmer så meget om mit lille hjerte. Tiden er bare rendt afsted. Jeg har allerede haft min blog i over en måned og der er simpelthen sket så meget. Det skulle jo blandt andet fejres med en Give Away. Husk at i stadig kan nå at deltage, linket finder i på det forrige indlæg. Jeg kunne ikke takke jer nok for al den støtte og opbakning jeg har fået. Det er så fedt, at i vil følge med i min lille hverdag. Og ikke mindst et kæmpe tak til min familie og venner. TAK!

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give-Away & smykkeaften