Hjemmesyede trøjer og godt vejr

I turn to grey..

IMG_7042IMG_7027  IMG_7033 IMG_7035 IMG_7044

Så fik jeg langt om længe set Fifty hades of grey.. dog på nettet og må indrømme, at den kunne have været god nok at se i biffen.. og så alligevel ikke, fordi jeg ville blive pinlig og akavet over de mange voldsomme scener i guess. Men glæder mig da til den næste!
I dag er jeg trukket i min nye blazer, som også er et af mine nyeste genbrugsfund. Jeg har købt så meget gråt her for tiden.. Gad vide om det har noget at gøre med.. ha ha. Det er forresten de samme bukser som fra forrige indlæg, og det kommer nok ikke som en overraskelse hvor de er fra! Mit ansigt er lige beskåret væk på nummer to billede, da jeg umiddelbart lignede en der var faldet ned fra månen. Går en lang dag i møde, har først fri 15:35 avs.

Senere skal jeg ned i byen og hjem og hygge med sushi, med nogle gode film sammen med en skøn veninde! Ha’ en vidunderlig torsdag derude.

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjemmesyede trøjer og godt vejr