Top 5. Serier

Hjemmesyede trøjer og godt vejr

IMG_4366-horzIMG_6936-horz-vert

Godmorgen søde jer! Jeg skulle ned i byen sidste uge, og kom til at falde over de her to virkelig flotte trøjer! Jeg skulle lige hjem og have sat en knap i den ene, så billederne kunne komme op. De er begge hjemmesyede og med de her mange små detaljer og flotte sten, som jeg bare elsker! De er købt hos genbrugen og der var halv pris, så jeg fik dem forholdsvis billigt. Det ligner sådan noget fra 50’erne med krave og blomstrede mønstre. Brønderslev er jo en lille by, men der ligger alligevel omkring 5-6 genbruger her. Man kan altid finde noget sjovt og billigt. Derudover ville jeg lige fortælle jer, at Metroxpress skriver at vi næsten når 20 grader i næste weekend, og hele ugen op til står den på solskin og lige så godt vejr.

Håber i nyder den sidste dag i ferien, for det gør jeg ♡

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Top 5. Serier