Outfit of the day

What To Do With Your Life

life by taylorsw-horzlarge (5)-horzlarge (3)-horzDe vedhæftede billeder, er beskrevet lige efter mit hoved. Tænk over det engang!

Jeg er sikker på at mange, ligesom jeg, har store drømme om sit liv hver dag. Ting de vil opnå, og ønske at kunne lykkedes. Mens andre, knap ved hvad de har lyst til. Jeg er jaloux på dem er lever deres drøm ud, enten som sanger, skuespiller eller har den mulighed at kunne leve af at rejse. Som skoleelev bliver man konstant mindet om, at man skal noget med sit liv. Selv ens forældre kan godt presse på, for at sætte en lidt igang. Derimod er mange også bange for at træffe de forkerte valg, både med gymnasiet og uddannelse. For man vil heller ikke skuffe sine forældre, eller starte helt forfra, hvis valget har været helt forgæves.

Man har altid en lille plan indeni, et håb om noget. Indlæring er hårdt, at bygge noget stort er hårdt, at skrive en bog er hårdt, ægteskab er hårdt, løbe et marathon er hårdt. Godt er hårdt. Man skal ikke være bange for at prøve noget nyt, eller tage et skridt i en anden retning af ens liv. Hver dag er til, for at kunne gøre anderledes.

Svaret er ikke at vide hvad vi vil, eller hvor vi gerne vil være i fremtiden, men hvem vi gerne vil se os selv som, i fremtiden. Jeg har ofte tænkt på, hvorfor vi ikke selv kan vælge eller bestemme noget mere, have nogle flere muligheder i vores liv? Jeg er født til at sidde i et fyldt klasselokale i flere år, og høre på en lærer snakke, hvilket skal gøre mig klogere på hele mit liv. Jo, jeg vil da gerne blive til noget, og jeg er ikke doven anlagt, så jeg sidder ikke bare og venter på det hele kommer til mig, uden at løfte en finger. Men jeg skal snart i 3 år, sidde det samme sted, hver dag, og skulle gerne kunne gå derfra med en bredere viden end nogensinde før, og gerne lære fra mig. Men hvad hvis det ikke er det jeg vil? Jeg vil så meget mere med mit liv, end at sidde på min flade og bare lytte. Jeg vil UD og SE.

Jeg vil gerne opleve så meget jeg kan, mens jeg har muligheden for det. Jeg vil ud og udforske verden, og lære af mine fejl. Lyder det helt forkert? Det styrker både ens mod, selvdisciplin, ansvarbevisthed og meget mere. Så hvorfor kan jeg ikke bare tage en jordomrejse, og leve af det? Og det har flere nok tænkt. Men hvor skal pengene så komme fra? Jeg synes livet er så meget mere end skole, fester, og arbejde. Jeg mener bare, at det er såååå vigtigt, at få noget ud af livet mens man kan. Selv de små ting tæller. Lad nu være med at sove weekenden væk eller fordybe dig i et computerspil. Kom ud og oplev noget, tag din mor, far eller søster under armen og overrask dem. Minder – det er det livet går ud på. At have noget at kunne tænke tilbage til. Verden er så meget større end vi aner, den er til for at blive oplevet. Så få gang i planerne, det er okay at drømme!

”Do something today, that your future will thank you for”.

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day