Outfit of the day

Top 5. Serier

House_of_Cards_main_characters-vert

Jeg er helt pjattet med serier og ser generelt flere af dem, end jeg ser film. Min far er god til at udpege de gode og vi har brugt mange timer på at hygge i stuen med det ene og det andet. Vi har foreksempel set House of Cards, den meget politiske serie, som man faktisk kan lære en del af! Og Sons of Anarcy, om den lækre hovedperson i kan se forrest på billedet, alt i alt en barsk, men fed serie, om en motorcykel klub. Sidst men ikke mindst The walking dead om… ja, titlen siger lidt sig selv. Den er ekstrem nervepirrende, man bliver afhængig af den, det er svært af slukke for det når man først er gået igang. Vi har også set 24-timer, en serie med så meget spænding at man sidder på kanten af sofaen hele vejen igennem (det gjorde jeg i hvert fald). Vi hader når de bliver lidt for langtrukken, og det synes jeg TWD gør i sæson 5, men vi så den stadig færdig, da vi ville se hvad den endte med. Jeg har derimod set Prison Break hele 2 gange. Den synes jeg stadig er vanvittig god og sygt spændende. Den har også fået en slags efternøler, serien ”Breakout king’s” som har mange af de indsatte fra Prison Break med. Og de to minder meget om hinanden i længden. Man kan godt sige det er nogle drengerøvs serier, men de er dæleme gode og jeg kan anbefale hver og en!

Så er der Gossip girl, som jeg eeelsker og altid lever mig helt ind i når jeg ser den. Det er en rigtig tøse serie, og kan klart anbefale den hvis man er til storby, luksus, shopping, nogle lækre fyre og en masse drama. Og det er jeeeg. Yees, og til min yndlings! The vampire diaries.. Enhver piges vampyr drøm. Jeg har elsket Ian Somerhalder, siden jeg kan huske og har endda bagt en kage og sendt et billede af den ind til ham, på hans fødselsdag. Jeg har også støttet hans ‘Ian Somerhalder Foundation’ haha. Men nok om det. Det er min yndlingsserie og jeg er ret sikker på, at jeg ved alt om den. Den kan ikke bare anbefales. Det er et MUST. Og hvis du ikke har set den, så smid alt hvad du har i hænderne, og kom igang!

Her fik i lige et indblik i de serier jeg synes er rigtig gode, og jeg har selvfølgelig set andre udover dem. Blandt andet TeenWolf, Glee, Pretty little liars, og mange flere. Alle sammen er på Netflix, nogle er du så heldige at kunne finde på nettet. Ellers kan de selvfølgelig købes, og det er klart pengene værd. Håber i sætter jer til at se en -eller flere af dem!

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day