Outfit of the day

Sidste weekend i marts

IMG_6617-horz IMG_6731-horz IMG_6677-horz
Så er marts næsten ovre, og jeg fik min længe ventede påskeferie i fredags! Efter et par timers arbejde, pakkede mig og Emma vores weekendbags, og tog til Aalborg for at shoppe, og bare hygge os. Derefter tog vi ind til min mormors lejlighed, hvor vi fik lidt at spise, og slappede af. Hele weekenden har vi bare lagt på sofaen og set 2900 Happiness, bliver aldrig træt af den serie! Vi besluttede os for at lave en kurv med noget mad og lidt verdi, og så tog vi på havnen for at afslutte en god weekend. Glæder mig til at nyde ferien i fulde drag. På torsdag får jeg besøg af min savnede veninde fra Tyskland. Jeg glæder mig virkelig meget til at se hende! God påske til jer ❤️‍

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Outfit of the day