Birthday Brunch

Running in the woods

 

11061985_789093187806800_2408769590233848423_n-horz IMG_2840-horz IMG_2855-horz
Træningstrøje fra Nike / Løbebukser fra H&M / løbesko fra Nike (nike free run 3)

Jaaaa, happy me! Nu er der snart vejr til at kunne løbe udenfor igen! også selvom jeg godt ved, at der er nogen der allerede har gjort det i lang tid, men jeg er bare en pivskid når det kommer til dårligt vejr og kulde. Jeg skal også have lavet mit trænings program om. Normalt træner jeg hver 2 til 3 dag, efter et trænings program jeg selv har mixet sammen. Men jeg glæder mig til at lufte alt det nye løbetøj jeg købte i vintermånederne, det skal nok blive godt. På de sidste 3 billeder står jeg og spiller lidt smart med min phone, men det skal lige siges, at den plejer at sidde på armen i sådan en holder.. Så det er lidt små kavt. Nu vil jeg til at lave aflevering og håbe på der snart bliver rigtigt sommervejr. Det fortjener vi i hvert fald her i dk. God mandag!

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Birthday Brunch