CLASSIC SPRING OUTFIT

Birthday Brunch

11072137_868952193150793_45101674_n-tile IMG_6609-tile
Godaften! Puha, hvor er jeg dog træt.. Igår kom nogle af mine søde veninder over for at fejre mig til denne lækre b-day brunch, som mig og min mor havde lavet. Vi stod begge op kl 7, og gæsterne kom allerede kl 10. Derefter blev jeg hentet af en anden veninde kl 13, hvor vi skulle til Aalborg og høre en koncert/shoppe. Derefter tog vi til Nørresundby, hvor resten af pigerne kom og lavede mad og hyggede. Vi startede min fødselsdag med en spontan tur i byen hvor jeg fik mine 17 shots + de løse (4) – Av av. Da vi skulle hjem, lykkedes det os at låse os ude haha, hvor uheldig kan man være.. I morges, da jeg kom helt hjem til Brønderslev, blev jeg overrasket med boller, kage og gaver af min søde familie. Jeg har fået Gavekort, smykker, penge og nogle andre fede ting. Det har alt i alt været en skøn weekend, og nu er jeg ét år tættere på min 18 års! Resten af dagen vil jeg bare slappe af, og nyde at i dag handler om mig, hæ hæ. I må have en fortsat god søndag :))

Love S

 

 

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLASSIC SPRING OUTFIT