CLASSIC SPRING OUTFIT

Ready for the weekend

 

11034328_789089601140492_2386840691717897988_o-horz-vert
Læderjakke fra ASOS / Kasket fra Ralph Lauren / Sneakers fra Reebok / Jeans fra VeroModa

Var i også ude og se solformørkelsen i formiddags? Vi stod en hel flok og ventede på der skulle gå hen og blive helt mørkt, men fordi det var så overskyet, var vi knap så heldige i Brønderslev.. men vi har jo muligheden igen om 127 år, den 25. maj 2142. So be patient out there! Til dem der nu engang lever til den tid. I dag skal jeg ud og handle ind til hele weekenden med min mor, jeg skal holde tre fødselsdage, da jeg runder de 17, på søndag. Det hele skal være perfekt. Der må ikke mangle noget, så jeg har planlagt det hele på forhånd, det skal nok blive super godt. Ser frem til en dejlig weekend, god fredag til jer :)

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CLASSIC SPRING OUTFIT