MY IDOLS AND INSPIRATION

CLASSIC SPRING OUTFIT

IMG_2766-horzIMG_2763-horz11073558_789093067806812_7076023311492963887_n-horz20691_789092684473517_3553614912714004441_n-horzTørklæde og hat fra H&M / Boots fra Harley Davidson / Taske fra LV / jakke og jeans fra VeroModa / Skjorte fra GinaTricot

God formiddag kære følgere! Igår var en travl dag, først skole, og så nåede jeg lige hjem, inden jeg skulle ud og tage billeder med min veninde. Det var en kold omgang, så aftenen måtte holdes under en varm dyne med en kop te. Så satte jeg mig til at redigere billeder, og ville smide det her indlæg op, men nogle af billederne viste fejl, så det tog mig lige en time ekstra at få rettet op på skidtet, så det kunne først komme ud lige nu. Så her har i mit klassiske-forårs outfit, som jeg er helt vild med. I dag står den på massere af lektier, og fødselsdags forberedelse til weekenden. Det hele skal være på plads! Senere skal jeg træne, og så regner jeg med at jeg skal jamme lidt på guitaren hvis der er tid til det. Det har været en stille og rolig uge, og den første i lang tid, hvor jeg ikke skal arbejde. Det er tiltrængt efter så mange hårde og stressede weekender! Uheldigvis er jeg begyndt at få lidt ondt i halsen, og mister så småt min stemme, så er pt. afhængig af panodil og halls.. men det har vel heller ikke noget at sige, når jeg render rundt ude i en skov, i halv orkan hihi. Efterhånden -og som i nok har bemærket, har jeg haft min yndlings hat på, på de fleste af mine outfits, for den passer jo til alt, så det kan ikke undgås, og i kan godt forvente flere billeder med den på, eeelsker den. God torsdag til jer!

Love S

Ingen kommentarer endnu

0 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY IDOLS AND INSPIRATION