Delicious waffles

Vild med skriveborde, stole og pels

large (14)-tiletumblr_nkclk9eJSm1qi73s5o1_400-tiletumblr_m6g9jqgsds1rz7rofo1_500-tile

 

Boligtrenden med Barcelona stole, med pels tæpper, træborde og en masse nips til væggen og bordet, som vist på billederne, er også sprunget mig i øjnene.. og jeg er viiiild med det! Jeg kan godt lide de mange billeder ovenover skrivebordet med quotes og mode, og at det ikke ser helt tomt ud på bordet, er lige mig. Pelsen gør det bare ekstra hyggeligt. Så er jeg bare så uheldig, at jeg ikke ejer nogen af delene, øv! Ingen stol med flotte træben, eller skrivebord. Jeg har faktisk slet ikke plads til et skrivebord. Jeg har to værelser, begge lige store, det ene er et soveværelse og det andet har jeg brugt som et walk-in-closet. Super fedt og jeg elsker det virkelig! Men mon ikke jeg også bliver træt af det, og joo det har jeg tænkt mange gange. Jeg er ikke på nogen måder træt af mit closet, men wow jeg er træt af mit soveværelse. Mine indretnings probs stiger mig til hovedet hver dag åårh. Gid jeg både havde plads til seng, skrivebord, og alt mit skrammel (har for meget). Ikke fordi jeg ikke har en seng, men det er bare næsten det eneste jeg har på værelset, fordi den fylder det hele haha. Her er nogle inspirations billeder, fundet rundt på nettet, som i kan tage med på vejen, hvis i går rundt og ligeså meget som mig, ville ønske man havde noget af det overstående. Der bliver selvfølgelig smidt nogle billeder op af mit soveværelse, og af mit walk in, på et tidspunkt.

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Delicious waffles