30 ting i ikke vidste om mig

Delicious waffles

waffles

Mig og Emma blev lækker sultne igår og ville lave aftensmad til familien. Vi lavede de her sprøde crunchy vafler, som vi lagde på en bakke og pyntede med banan, jordbær og kiwi som i kan se! De laves i et vaffeljern, ooog i kender nok rutinen. Til jer der aldrig har lavet vafler, som jeg nægter at tro på, skam jer.. Men vafler er altid lækkert, til enhver anledning. Ville lige dele disse lækre billeder med jer! og så vil jeg begrave mig langt ned i sofaen med mine søskende til en omgang fredags hygge, til x factor og massere af guf, mens de gamle er en tur i Tyskland. God fredag :))

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

30 ting i ikke vidste om mig