Inspired by Sinnerup

MY IDOLS AND INSPIRATION

 

 

 

 

tomcollage

mary-kate-ashley-olsen-interviewmary-kate-ashley-olsen-cover-the-edit-01-horz-horzOLSEN TWINS SYDNEYlarge (2)-horz

 

Lige siden jeg kan huske, har jeg været kæmpe fan af Mary-Kate & Ashley Olsen. De har altid været kæmpe forbilleder, og idoler for mig. Jeg har næsten hele samlingen af deres bøger og film til at stå i mit skab. Jeg er godt nok ikke lige kommet igennem dem alle endnu, men filmene er blevet set over flere gange. Bøgerne handler for det meste om pigernes ferier og oplevelser sammen, hvor de møder en masse nye venner og støder ind i problemer som de løser sammen. Man bliver hurtigt revet med, og man kan virkelig mærke kærligheden mellem de to søstre, og så elsker jeg den humor man kan føle i deres bøger/film. Man lære dem at kende på en helt anden måde, hvis man har fulgt dem fra da man ”lærte dem at kende”, til der hvor de står i dag. End hvis man nu hørte om dem i medierne. Jeg har altid været jaloux på deres søskende forhold.. selvom at jeg selv har tre skønne søskende, har jeg altid ville være deres tredje tvilling, haha

Du sidder nok lige nu og tænker, hvem er Mary-Kate og hvem er Ashley? det skal jeg fortælle dig, selvom det også tog mig lidt tid at finde ud af det i starten.. Mary-Kate har altid en mørk og rocky læbestift på, og hun er den der har været mørkhåret flest gange, hun har også en fregne på højre kind. Ashley er 2 min ældre en Mary-Kate, og højere.

I de mindre klasser i folkeskolen, var min veninde og jeg i en periode, hvor vi stalkede dem konstant. Vi så deres film uafbrudt, vi lod som om at vi var dem, og klædte os ud.. Vi var rigtige fans! Efterhånden som de er blevet ældre, har de ikke medvirket i så mange film, eller skrevet så mange bøger. Nu ser man dem mere i interviews, reklamer og mode-magasiner. Jeg kan ikke udpege hvem af de to tvillinger jeg bedst kan lide, for selvom at de ligner hinanden rigtig meget, er de ikke så ens når det kommer til personlighed, drenge og interesser. Mary-Kate har altid været den udfordrende og grænsesøgende pige i mine øjne, da hun var yngre klædte hun sig meget emo-agtigt og havde en masse fede frisure/hårfarver. Mens Ashley var mere ”moderlig”, formel og tænkte altid en ekstra gang over tingene. Begge piger er, og vil altid være, en kæmpe inspiration for mig. Både når det kommer til mode, personlighed og livsstil. Og så er de SÅÅÅ smukke !!

Tvillingerne er født d. 13 juni 1986 i Sherman Oaks, Califormien. Deres forældre er  David Olsen og Jarnette Fuller. de har en ældre bror, Trent, og en lillesøster, Elizabeth, samt to halvsøskende, Taylor og Jake. Deres forældre gik fra hinanden i 1995. Taylor og Jake er børnene fra deres fars andet ægteskab. Pigerne er både skuespillere, og verdenskendte som højtstillede mode- fashionister. De designede deres eget brand i 2007, kaldet ”Elizabeth & James”, opkaldt efter deres bror og søster. Deres karriere startede, da de var kun 9 mdr. gamle, i serien ”Hænderne fulde” i 1987, som min mor sjovt nok fulgte med i. Interessen om Olsen familien, går nok igen haha. Men efter udbruddet, har de hittet med flere film og bøger, og de blev især kendt for deres mange hjemmevideoer.

Begge piger, havde planer om at gå på New York University, i efteråret 2004, og kort tid før de startede blev Mary-Kate tjekket for anoreksi. Der kom utallige rygter om hendes helbred, og lidt senere rygter om, at før hun fyldte 18, tvang hendes far hende, til at gå på et afvænningscenter, da man mente at hun var afhængig af kokain. Om hun så var det eller ej, har hun stadig formået at opretholde facaden og den rå stil, og personligt mener jeg, at makeuppen udtrykkede hendes ”situation” på det tidspunkt, hvad end der skete med hende. Godt og vel er begge piger tynde.. Men da Mary-Kate ankom til en begivenhed i foråret iført en kjole med åben ryg, blev hun fotograferet således, at der kom debat om, at man kunne se hendes skelet, så tynd mente man hun var. På grund af de mange rygter benægtede begge tvillinger og resten af familien dem, og det siges at i slutningen af juni, havde Mary-Kate taget 6 kilo på! Jeg har aldrig kommet til bunds i sagen, så jeg har vel min egen ide om hvad der er sandt og falsk i den historie.

Der ligger en lang og spændende livs historie, bag de to Olsen-tvillinger. Og jeg ville virkelig anbefale jer, til at læse bøgerne, som de selv har skrevet, så hvis i mangler noget sjovt og hyggeligt læsestof en dag. Vil jeg klart anbefale dem. De er godt nok ved at være lidt ”yt” nu, og alt det der. Men når man først er begyndt, vil man virkelig gerne følge med i deres liv. Man får så meget god inspiration, og den måde de er på, fanger en med det samme.

Det var lidt om mine barndoms idoler, som jeg lige ville dele med jer!

Love S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Inspired by Sinnerup