Holiday in the making

Today’s outfit

Mit outfit i dag, består af: denne sorte frakke fra H&M, rullekrave trøje fra vero moda (fås næsten alle steder) / læder leggings fra Nielsen / sorte boots fra Nelly / Michael kors ur og en lækker Chanel taske. (Det meste er købt et par år tilbage). Mine fletninger er sat af min søde lillesøster.

En af de lange weekender..

 Efter en lang dag på arbejdet igår, kom jeg hjem til mine forældre, som havde været i en tur i Aarhus, dog uden mig, øv. Min mor havde købt mig et termo krus, som jeg glæder mig til at bruge uafbrudt, efter jeg længe har ville have et. Hun havde også købt et års forbrug af sorte ankelstrømper, da vi altid har en krig herhjemme om at finde dem (jeg kan ikke leve uden). I dag skal jeg arbejde igen, og når jeg kommer hjem skal jeg bestille mig og Julies rejse! plus, at jeg skal rydde ud i mit klædeskab, har alt, alt for meget som jeg ikke bruger. Nu har jeg noget at se frem til, det bliver en dejlig daaag

God søndag ♥

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Holiday in the making