Leather jacket and jeans

Holiday in the making

 

collagejulie

Hej sweeties! Efter et par lange uger i skolen, hvor jeg for det meste har haft fokus på at kigge ud af vinduet, på det grå og triste vejr.. Der alligevel hele tiden skifter, fra solskin til regn. Har jeg, sammen med en veninde kommet på denne skøre ide, at vi vil ud og rejse til Maj. Derfor har vi sat os godt til rette på mit værelse, og søger uafbrudt på rejser fra det ene sted til det andet. Vejret herhjemme blev bare for meget for os begge, så nu vil vi lidt væk hjemme fra! Vi har valgt Maj, da det er den eneste måned hvor vi begge har tid, på grund af de skriftlige prøver, sidste skoledag og alt det der. Nu trænger vi bare til en uge med ren afslapning, og sol og sommer!

I dag har min far også fødselsdag, så jeg har haft rimelig travlt, da det altid har været vildt svært at finde på gaver til ham, fordi han bare har alt hvad man kunne tænke sig. Men hvis der er noget han elsker, så er det bare at tage ud og hygge sig. Så jeg har købt en såkaldt ”Deal-pakke” til ham, hvor han kan tage i biografen. Alle tiders gave, og så er det nemt. (kan købes i Føtex, Bilka m.m.)

Love S

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Leather jacket and jeans